Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding activiteit voor het verwijderen van dammen met duikers en het realiseren van twee bruggen op de locatie nabij Uilenboslaan 1 in Vleuten in de gemeente Utrecht. (code HDSR252564)

Het waterschap heeft een melding activiteit beoordeeld en deze voldoet aan de indieningsvereisten van een melding activiteit. De melding activiteit is voor het realiseren van twee bruggen en een pagode op de locatie nabij Uilenboslaan 1 in Vleuten in de gemeente Utrecht. Onder de werkzaamheden valt ook het verwijderen van dammen en duikers. (code HDSR252564) (OLO 7751403)

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Bekendmakingen - HDSR

 

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Houten,9 mei 2023

Naar boven