Aanvraag vergunning verbreden dammen

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verbreden van drie dammen aan de Herenweg in Aagtekerke. De aanvraag is geregistreerd onder VOS2113.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 18 april 2023. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 13 juni 2023 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert waterschap Scheldestromen een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 246 1000.

 

Naar boven