Ontwerp-watervergunning voor onderhoudswerkzaamheden aan Hoogenboomlaan te Renesse

Waterschap Scheldestromen heeft op grond van de Waterwet en de keur watersystemen waterschap Scheldestromen 2012 een ontwerp besluit genomen tot verlening van een watervergunning voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de Hoogenboomlaan te Renesse. De vergunning is geregistreerd onder nummer VOS1979.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een watervergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Inzage

Het ontwerpbesluit en overige van belang zijnde stukken liggen van 1 mei tot 12 juni 2023 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het waterschap Scheldestromen te Middelburg, elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit. De zienswijzen moeten worden gestuurd naar het dagelijks bestuur van het waterschap Scheldestomen. postbus 1000, 4330 ZW Middelburg

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de aanvraag en het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088-2461000.

 

Naar boven