Bekendmaking van voornemen tot verkoop grondstrook aan de Vledders te Nieuw-Weerdinge (2314) – waterschap Hunze en Aa’s

 

 

Het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om met een partij een koopovereenkomst te sluiten. Het gaat om de verkoop van het volle eigendom van een deel van een perceel grond/onderhoudspad grenzend aan de woon- en bedrijfslocatie van koper te Nieuw-Weerdinge, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie AA, nummer 1260 (dls) met een grootte van ca. 150 m². De koper wil de grond gebruiken ter vergroting van zijn huiskavel, erf en weiland.

 

Enige serieuze gegadigde + motivering

Het waterschap is van mening dat er in dit geval sprake is van één serieuze belangstellende. De koper heeft de grond al geruime tijd in gebruik. Door de verkoop van de grondstrook wordt de eigendomssituatie in overeenstemming gebracht met de gebruikssituatie.

 

Bent u ook belangstellende?

Bent u van mening dat het waterschap de strook grond niet kan verkopen, omdat u op basis van bovenstaande punten ook een serieuze belangstellende bent? Dan kunt u dit binnen 21 kalenderdagen na de datum van deze publicatie laten weten via e-mail vastgoed@hunzeenaas.nl onder vermelding van ‘2314 Verkoop grondstrook aan de Vledders te Nieuw-Weerdinge’.

Reacties die wij na 14 mei 2023 ontvangen, nemen wij niet meer in behandeling.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vastgoed via e-mail: vastgoed@hunzeenaas.nl.

Naar boven