Mededeling schrappen geregistreerde aanduiding

Op 11 april 2023 heeft het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen besloten de aanduiding

'Ondernemend Water'

te schrappen uit het register van aanduidingen van het centraal stembureau van waterschap Vechtstromen voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen.

De aanduiding is geschrapt omdat door de groepering Ondernemend Water bij de laatstgehouden verkiezing van de leden van het algemeen bestuur geen geldige kandidatenlijst is ingeleverd.

De aanduiding is geschrapt op grond van artikel G 2a, lid 7, onder d, van de Kieswet.

Vervolg

Bent u het niet eens met het besluit? U kunt de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tot op de zesde dag na dagtekening van deze mededeling laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet beroep in stellen. U kunt beroep instellen als het besluit uw belangen raakt of tegen uw belangen ingaat. U bent dan een belanghebbende.

Beroep instellen

Als u de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wil laten weten dat u het niet eens bent met het besluit, dan moet u dat schriftelijk doen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019,2500 EA Den Haag.

Voor het indienen van uw beroep moet u een bedrag aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State betalen (griffierecht).

Informatie

Voor meer informatie over het schrappen van de aanduiding ‘Ondernemend Water’ kunt u contact opnemen met het centraal stembureau via het algemene telefoonnummer van waterschap Vechtstromen: (088) 2203333.

Naar boven