Ontwerpbeschikking ambtshalve wijziging watervergunning voor de mestverwerkings-installatie van Bleekerheide, Bleekerweg 20 te Heusden.

Voornemen om vergunning aan te passen

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas wil een lozingsvergunning ingevolge de Waterwet gaan wijzigen. De wijziging van de vergunning heeft betrekking op het wijzigen van de lozingseisen en de monitoringsverplichtingen van afvalwater dat vrijkomt bij mestverwerkings-activiteiten op de locatie Bleekerweg 20 te Heusden. Daarnaast worden de monitoringsverplichtingen aangepast. Het zaaknummer is: 0654284350.

Inzage

Het ontwerpbesluit is gedurende zes weken in te zien.

U kunt via info@aaenmaas.nl een verzoek doen om de vergunning per e-mail te ontvangen. Het is mogelijk een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Planadvies en Vergunningen voor een mondelinge toelichting op de vergunning en de bijbehorende stukken. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonummer 073 615 8333.

Zienswijze

U kunt als belanghebbende zienswijze indienen, wanneer u het niet eens bent met dit ontwerpbesluit. Dat kan gedurende 6 weken na de publicatiedatum van het ontwerpbesluit. Uw zienswijze moet op grond van artikel 3:4 Algemene wet bestuursrecht tenminste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen uw zienswijze is gericht;

  • 4.

    de gronden van het zienswijze;

  • 5.

    het bovengenoemd zaaknummer;

  • 6.

    uw handtekening.

Richt uw zienswijze aan het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA te ’s-Hertogenbosch. Een zienswijze kunt u ook indienen via info@aaenmaas.nl onder vermelding van het zaaknummer.

 

Naar boven