Waterschap Noorderzijlvest, Stedumermaar 1 te Groningen

Ontwerpbeschikking maatwerkvoorschriften voor het lozen van gezuiverd stedelijk afvalwater met een hogere grenswaarde voor totaal stikstof, afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallatie Garmerwolde, Grasdijkweg 2 te Groningen op het Eemskanaal.

Waterschap Noorderzijlvest heeft bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s een verzoek om maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit ingediend voor het lozen van gezuiverd stedelijk afvalwater met een hogere grenswaarde voor totaal stikstof, afkomstig van de rioolwaterzuiveringsinstallatie Garmerwolde. Het dagelijks bestuur is van plan de gevraagde vergunning te verlenen tot en met 30 september 2024.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking maatwerkvoorschriften en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 5 april 2023 tot en met 16 mei 2023:

 

  • 1.

    op werkdagen tijdens kantooruren bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam.

  • 2.

    op werkdagen tijdens kantooruren bij de gemeente Groningen, Kreupelstraat 1 te Groningen.

De ontwerpbeschikking kunt u hiernaast ook digitaal inzien.

Zienswijze(n)

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze over de ontwerpbeschikking inbrengen. Meer informatie hierover vindt u in de brochure Bezwaar en Beroep die u via de button rechts op deze webpagina kunt downloaden.

De ingebrachte zienswijze(n) wordt/worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Inlichtingen

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze bekendmaking, kunt u contact opnemen met Annette Geesken-Oosterveld (tel. 0598-693800).

Naar boven