Bekendmaking van voornemen van verkoop van een bosstrook langs het Kanaal Buinen-Schoonoord te Buinen – Waterschap Hunze en Aa’s (2310)

 

 

Het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om met een partij een koopovereenkomst te sluiten. Het gaat om de verkoop van strook grond, een bosstrook, langs het Kanaal Buinen-Schoonoord in Buinen, kadastraal bekend gemeente Borger, sectie N, nummers 1060, groot ca 00.46.00 ha. De koper wil de bosstrook als landschapselement toevoegen aan zijn naastgelegen perceel.

 

Enige serieuze gegadigde + motivering

Het waterschap is van mening dat er in dit geval sprake is van één serieuze belangstellende. De te verkopen grond grenst aan percelen die al in eigendom zijn van koper. Daarnaast is de koper de enige aanliggende eigenaar van de te verkopen grond.

 

De bosstrook maakt deel uit van het perceel waarop het onderhoudspad van het waterschap is gelegen. De strook heeft geen functie voor het waterbeheer en het beheer ervan is geen kerntaak van het waterschap. De strook kan daarom worden afgestoten.

 

Bent u ook belangstellende?

Bent u van mening dat het waterschap de strook grond niet kan verkopen, omdat u op basis van bovenstaande punten ook een serieuze belangstellende bent? Dan kunt u dit binnen 21 kalenderdagen na de datum van deze publicatie laten weten via e-mail vastgoed@hunzeenaas.nl onder vermelding van ‘2310 Verkoop bosstrook langs het Kanaal Buinen-Schoonoord’.

Reacties die wij na 23 april 2023 ontvangen, nemen wij niet meer in behandeling.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vastgoed via e-mail: vastgoed@hunzeenaas.nl.

Naar boven