Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende watervergunning voor het tijdelijk aanleggen van een dam met drie duikers in oppervlaktewater op de locatie nabij het Sportpark Rijnvliet in Utrecht (code HDSR225141)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het tijdelijk aanleggen van een dam met drie duikers in een tertiaire watergang op de locatie nabij het Sportpark Rijnvliet in de gemeente Utrecht. (OLO 7512063) Dit besluit is verzonden op 16 maart 2023.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 28 april 2023, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar en beroep - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

Houten, 20 maart 2023

Naar boven