Nobian B.V., Oosterhorn 4 te Farmsum

Ontwerpbeschikking maatwerkvoorschriften voor het lozen van hemelwater, drainagewater en bronneringswater op de Oosterhornhaven.

Nobian B.V. heeft bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s een verzoek om maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit ingediend voor het lozen van hemelwater, drainagewater en bronneringswater. Het dagelijks bestuur is van plan de gevraagde vergunning te verlenen tot 1 april 2028.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking maatwerkvoorschriften en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 6 maart 2023 tot en met 17 april 2023:

  • 1.

    op werkdagen tijdens kantooruren bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam.

  • 2.

    op werkdagen tijdens kantooruren bij de gemeente Eemsdelta, Wilhelminaweg 14 te Appingedam. Hiervoor moet u een afspraak maken.

De ontwerpbeschikking kunt u hiernaast ook digitaal inzien.

Zienswijze(n)

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze over de ontwerpbeschikking inbrengen. Meer informatie hierover vindt u in de brochure Bezwaar en Beroep die u via de button rechts op deze webpagina kunt downloaden.

De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Inlichtingen

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze bekendmaking, kunt u contact opnemen met Annette Geesken-Oosterveld (tel. 0598-693800).

Naar boven