Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Afwijzing aanvraag watervergunning voor de uitbreiding van een bouwwerk in het profiel van vrije ruimte, binnen de zone waterstaatswerk, van een primaire waterkering aan de Lekdijk 17 in Amerongen (code HDSR171219)

Het waterschap heeft een aanvraag voor een watervergunning afgewezen voor de uitbreiding van een bouwwerk in het profiel van vrije ruimte, binnen de zone waterstaatswerk, van een primaire waterkering aan de Lekdijk 17 in Amerongen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit besluit is verzonden op 6 maart 2023 en geregistreerd onder zaak 171219 (OLO nummer 7374107)

 

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 17 april 2023, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar, beroep, zienswijze en griffiekosten - HDSR

 

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Vergunningen, subsidies en toezicht - HDSR.

Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Houten, 8 maart 2023

Naar boven