Voornemen tot grondverkoop te Lettelbert

 

Objectinformatie

Locatie: gelegen nabij Lettelberterdijk 8.

Perceel kadastraal bekend: gemeente Leek, sectie A, nummer 1973 Perceelgrootte:  circa 2.246 m2 (0.22.46 ha).

 

Een beeld van de objectinformatie vindt u via https://kadastralekaart.nl.

 

Voornemen tot aangaan verkoopovereenkomst

Waterschap Noorderzijlvest is van plan om het bovengenoemde object aan kopers te verkopen. Het gaat om de verkoop van een stukje grond met daarop houtopstand. De grond is in gebruik door kopers en ligt aansluitend aan het woonperceel van kopers.

 

Geen andere gegadigden

We zijn van mening dat kopers de enige serieuze gegadigden zijn die in aanmerking komen voor de aankoop van het object. Daarvoor hebben we deze objectieve, toetsbare en redelijke criteria:

 

  • -

    kopers gebruiken het te verkopen perceel feitelijk al;

  • -

    het te verkopen perceel grenst aan het eigendom van kopers en na verkoop zal het deel gaan uitmaken van het woonperceel van kopers;

  • -

    kopers zijn de enigen die redelijkerwijs in aanmerking komen om bovengenoemd perceel te kopen.

     

Reactie binnen twintig kalenderdagen na publicatie

Waterschap Noorderzijlvest wil open en transparant handelen. Door deze voorgenomen verkoop te publiceren geven we derden de kans om mee te dingen. Indien u zich niet kunt verenigen met ons voornemen, moet u ons dit laten weten binnen een termijn van twintig kalenderdagen na de publicatiedatum. U stuurt een gemotiveerd bericht naar info@noorderzijlvest.nl. Vermeld in uw e-mail de Objectinformatie.

 

Als u niet binnen twintig kalenderdagen na publicatiedatum reageert, vervalt het recht om op te komen tegen deze verkoop. Ook vervalt het recht op het vorderen van schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook. Want na de termijn van twintig kalenderdagen is het onredelijk voor ons en de kopers als iemand alsnog tegen het plan om te verkopen of de koopovereenkomst zou opkomen.

 

Met deze publicatie geven we uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778). Dat we dit voornemen tot verkoop bekend maken, betekent niet dat we al tot verkoop besloten hebben. Ook betekent het niet dat we met de beoogde kopers al volledige overeenstemming hebben bereikt of dat zeker is dat we die zullen bereiken.

 

Namens het dagelijks bestuur van

het waterschap Noorderzijlvest:

 

Roeland van der Schaaf, dijkgraaf

Bas Tammes, secretaris-directeur

 

 

Naar boven