Bekendmaking ontwerpbesluit ‘Eerste partiële herziening beleidsregels voor waterkering, waterkwantiteit en grondwater Omgevingswet’

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta maakt het volgende bekend.

 

Besluit

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta heeft op 1 augustus 2023 het ontwerpbesluit “Eerste partiële herziening Beleidsregels voor waterkering, waterkwantiteit en grondwater Omgevingswet” vastgesteld ten behoeve van de inspraakprocedure.

 

Het betreft een eerste herziening van de beleidsregels die van toepassing zijn op de waterschapsverordening. De wijziging betreft het overnemen van een al in werking getreden herziening van de beleidsregels bij de Keur (Zesde partiële herziening Beleidsregels voor waterkering, waterkwantiteit en grondwater) die gelden tot 1 januari 2024, maar die ook door moeten werken naar de beleidsregels bij de waterschapsverordening en die van kracht worden op 1 januari 2024.

 

Dit ontwerpbesluit is als bijlage bij deze bekendmaking gevoegd.

 

Indienen van zienswijze

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 11 december 2023 tot en met 21 januari 2024 ter inzage. In deze periode kunt u een zienswijze in te dienen. Hoe dit werkt is te lezen op onze website: Indienen zienswijze.

 

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met het waterschap via 076 564 1000.

Naar boven