Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Ter inzage ontwerp-Projectplan Dijk- en oeververbetering zuidoever GHIJ Willeskop

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden maakt bekend dat zij op 5 december 2023 het ontwerp-projectplan voor het project “Dijk- en oeververbetering zuidoever GHIJ Willeskop” heeft vastgesteld en ter inzage legt voor inspraak.

 

Wat gaan we doen?

Tussen Montfoort en Oudewater worden de dijk en oevers aan de zuidzijde van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel opgeknapt. De dijk voldoet niet overal aan de veiligheidsnorm. De constructie die de oevers beschermt tegen wegspoelen, verkeert op veel plaatsen in een slechte staat.

 

Stukken inzien

Op de website van het waterschap kunt u het ontwerp-Projectplan met bijbehorende stukken digitaal inzien via: www.hdsr.nl/willeskop/projectinzage 

Ook kunt u de stukken elders op deze pagina inzien.

U kunt gedurende een periode van 6 weken uw zienswijze over het ontwerp-projectplan indienen bij het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ, Houten. U heeft hiervoor de tijd tot en met 24 januari 2024.

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de inspraakreactie in het projectplan wordt verwerkt. Dit gebeurt nadat het college het plan heeft vastgesteld.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Erika Copier, tel. 030-6345700, e‑mail willeskopghij@hdsr.nl.

 

Houten, 8 december 2023

 

 

Naar boven