Verwijderen van een vaartuig volgens de Wrakkenwet (HDSR 379581)

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft op grond van de artikelen 1 en 3 van de Wrakkenwet het volgende wrak verwijderd.

 

Gezonken in: Gekanaliseerde Hollandse IJssel te Gouda

Locatie en omschrijving vaartuig: Het vaartuig betreft een voormalige woonboot, gelegen aan de Goejanverwelledijk 44, 2807 CC in Gouda.

Zaaknummer: HDSR379581.

 

Het wrak lag zodanig gezonken dat uit nautische overwegingen onverwijlde opruiming noodzakelijk was. Tevens bestond risico op schade aan de oevers van het oppervlaktewater. Informatie

 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358.

Bezwaar

U kunt als belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten, binnen 6 weken na dagtekening van dit besluit. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Houten, 7 december 2023

Naar boven