Bekendmaking van voornemen tot verkoop perceel grond aan de Osbroeken te Zuidlaren aan de gemeente Tynaarlo(2319)

Het waterschap Hunze en Aa’s is van plan om met de gemeente Tynaarlo een koopovereenkomst te sluiten.

Het gaat om de verkoop van een perceel grond aan de Osbroeken te Zuidlaren, kadastraal bekend gemeente Zuidlaren, sectie L, nummer 538, groot ca. 6.500 m². Het betreft een deel van het terrein van de voormalige rioolzuivering.

 

Enige serieuze gegadigde + motivering

Het waterschap is van mening dat er in dit geval sprake is van één serieuze belangstellende. Het terrein wordt omsloten door gemeentelijke eigendommen. Toegang tot het terrein is alleen mogelijk via de aangrenzende percelen of over het voorterrein van het waterschap.

De locatie op het voorterrein heeft o.a. een functie in de calamiteitenorganisatie van het waterschap. Daarom is het onwenselijk dat aan een andere partij dan een overheid toegang wordt verleend over deze locatie om het te verkopen terrein te kunnen bereiken.

 

Bent u ook belangstellende?

Bent u van mening dat het waterschap het perceel niet kan verkopen, omdat u op basis van bovenstaande punten ook een serieuze belangstellende bent? Dan kunt u dit binnen 21 kalenderdagen na de datum van deze publicatie laten weten via e-mail vastgoed@hunzeenaas.nl onder vermelding van ‘2319 verkoop perceel grond aan de Osbroeken te Zuidlaren’.

Reacties die wij hierna ontvangen, nemen wij niet meer in behandeling.

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van het team vastgoed via e-mail: vastgoed@hunzeenaas.nl.

 

Naar boven