Aanvraag ontheffing wegen en watervergunning voor het aanbrengen van een mantelbuis aan de Zandweg in Sirjansland, gemeente Schouwen-Duiveland

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een ontheffing wegen en een watervergunning ontvangen. De ontheffing/watervergunning is aangevraagd voor het aanbrengen van een mantelbuis aan de Zandweg in Sirjansland, gemeente Schouwen-Duiveland. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VOS3179.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een ontheffing wegen en watervergunning worden bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de ontheffing/watervergunning?

Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een ontheffing/watervergunning ontvangen op 13 november 2023. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 15 januari 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

 

Naar boven