Projectplan Waterwet, aanleg pompinstallatie Zuider-d-tocht vastgesteld

Volgens artikel 5.4 van de Waterwet is de waterbeheerder voor de aanleg of wijziging van een waterstaatswerk verplicht een ‘projectplan’ vast te stellen. Deze verplichting geldt onder meer voor de aanleg van een pompinstallatie in de Zuider-d-tocht.

 

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland heeft op 5 september 2023 het projectplan ‘Aanleg pompinstallatie Zuider-d-tocht’ vastgesteld.

 

Inzage

 

Bezwaar

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking schriftelijk bezwaar maken tegen een projectplan. Dit doet u door een bezwaarschrift te sturen aan het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE Lelystad, onder vermelding van het betreffende projectplan.

Uw bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat daarnaast ten minste:

de naam van de indiener; adres; dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de werking van het besluit niet geschorst. Als u een verzoek om een voorlopige voorziening indient, kan verzocht worden om het besluit te schorsen. Dit verzoek kunt u indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het is ook mogelijk dit verzoek digitaal in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Vragen?

Stuur een e-mail aan waterschap@zuiderzeeland.nl

 

Naar boven