Ontwerpbesluit vaststelling schouwkaart 2023

Het dagelijks bestuur van het waterschap Noorderzijlvest heeft in zijn vergadering van 5 september 2023 het Ontwerpbesluit vaststelling schouwkaart 2022 vastgesteld.

 

Op de schouwkaart staan de watergangen die het waterschap dit najaar controleert op de staat van onderhoud. De schouw omvat ook de inliggende kunstwerken (duikers, stuwen, etc.). De schouwkaart is te vinden via de volgende link naar onze website: www.noorderzijlvest.nl/onderhoud-en-schouw-van-watergangen.

 

Terinzagelegging

Het Ontwerpbesluit van de schouwkaart ligt ter inzage vanaf vrijdag 8 september 2023 tot en met vrijdag 20 oktober 202. U kunt het Ontwerpbesluit en de digitale kaart ook inzien bij het Waterschapshuis, hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar de receptie via telefoonnummer 050 - 304 89 11.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn mondeling of schriftelijk hun zienswijze betreffende het ter inzage gelegde stuk kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van het waterschap Noorderzijlvest, postbus 18, 9700 AA Groningen.

 

Nadere inlichtingen

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer H. (Heerco) Bergsma, Coördinator Schouw, via telefoonnummer 050 - 304 8911.

Naar boven