Bekendmaking Ontwerp Molenpeilbesluit Opwettense Watermolen 2023

 

Inzagetermijn: van 11 september tot en met 22 oktober 2023

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel maakt het volgende bekend.

Besluit

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 5 september 2023 een besluit genomen tot vaststelling van het ontwerp Molenpeilbesluit Opwettense watermolen 2023. De Opwettense watermolen is gelegen op de grens tussen de gemeente Eindhoven en gemeente Nuenen. Het nieuwe molenpeilbesluit houdt onder meer het volgende in:

 

  • 1.

    Een zomer maalpeil van 14.75 m +NAP

  • 2.

    Een winter maalpeil van 14.95 m +NAP

  • 3.

    Een minimaal maalpeil van 14.50 m +NAP (jaarrond)

  • 4.

    Een vast streefpeil van 14.55 m +NAP

Inzage ontwerp Molenpeilbesluit Opwettense watermolen 2023

Het Ontwerp Molenpeilbesluit Opwettense watermolen 2023 ligt vanaf 11 september tot en met 22 oktober 2023 ter inzage. U kunt het ontwerp Molenpeilbesluit inclusief toelichting en bijlagen inzien door de bij deze bekendmaking gevoegde bijlagen links op deze pagina te openen. Tevens kunt u de documenten tijdens kantooruren (desgewenst op afspraak) van 09.00-17.00 uur inzien in het waterschapshuis, Bosscheweg 56 te Boxtel.

Zienswijzen

Belanghebbenden en ingezetenen kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbesluit. Zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingediend. U kunt uw zienswijzen schriftelijk sturen naar info@dommel.nl t.a.v. Hans Koekkoek of naar het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel,

ovv Projectnummer P035701

Postbus 10.001

5280 DA Boxtel

Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de hieronder genoemde contactpersoon.   

Wat gebeurt er met uw zienswijze

U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw ingediende zienswijze. Het dagelijks bestuur stelt een inspraaknota vast met alle ingediende zienswijzen en de reactie van het dagelijks bestuur hierop. In deze nota van zienswijzen worden géén persoonsgegevens vermeld. Degene die een zienswijze heeft ingediend krijgt een afschrift van de inspraaknota toegezonden. Uiteindelijk stelt het Algemeen Bestuur het molenpeilbesluit definitief vast. Deze wordt apart bekend gemaakt.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met projectleider Hans Koekkoek telefoonnummer (0411) 618 618.

 

 

Naar boven