Weigering watervergunning voor de aanleg van een damwandconstructie in een schouwsloot - waterschap Hunze en Aa’s

 

Het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s heeft een watervergunning geweigerd. Het betreft een weigering voor een damwandconstructie in een schouwsloot aan het Juniperusplantsoen 9 te Assen

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een watervergunning is nodig om toestemming te krijgen om activiteiten uit te voeren in het watersysteem. U kunt reageren als u het hier niet mee eens bent met de weigering.

Ben u het niet eens met de weigering?

U kunt het waterschap voor 5 oktober 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de weigering. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de weigering van de vergunning tegen uw belangen ingaat. Op de website van het waterschap leest u hoe u bezwaar maakt.

In deze periode kunt u alle documenten met informatie over de weigering van de vergunning in het waterschapshuis aan het Aquapark 5 te Veendam bekijken. De weigering treft u ook in de bijlage bij deze bekendmaking aan.

Bij spoed kunt u ook beroep indienen bij de rechtbank. Dit kan schriftelijk of online via de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 1435. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag (griffierecht) aan de rechtbank betalen.

Meer informatie?

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met team vergunningen via telefoonnummer 0598-693893.

Naar boven