Waterschapsverkiezingen 2023

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Aa en Maas maakt het volgende bekend.

Terinzagelegging kandidatenlijsten waterschapsverkiezing

Op 31 januari 2023 om 16.00 uur heeft een besloten zitting plaatsgevonden van het centraal stembureau van het waterschap Aa en Maas. Tijdens deze zitting zijn de ingediende kandidatenlijsten voor de waterschapsverkiezingen 2023 onderzocht.

Ingevolge het bepaalde in artikel I3 van de Kieswet liggen de kandidatenlijsten en, indien vereist, de verklaringen van ondersteuning, voor een ieder ter inzage bij het centraal stembureau op het kantoor van het waterschap, Pettelaarpark 70 te ‘s-Hertogenbosch. Ook het proces-verbaal van de zitting van het centraal stembureau ligt hier ter inzage.

Het proces-verbaal van de zitting van het centraal stembureau, de kandidatenlijsten en ondersteuningsverklaringen zijn tevens in te zien op de website van het waterschap.

Op 3 februari 2023 om 17.00 uur beslist het centraal stembureau in een openbare zitting definitief over de geldigheid van de ingediende kandidatenlijsten.

‘s-Hertogenbosch, 1 februari 2023

De voorzitter van het centraal stembureau,

Drs. M.J.J. Jacobs

dijkgraaf

Naar boven