Kennisgeving besluit m.e.r.-beoordeling: tijdelijke grondwateronttrekking en retournering ten behoeve van de aanleg van een kelder nabij Kapelaan Kitslaarstraat te Berghem.

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas heeft besloten dat geen volledige m.e.r.- procedure doorlopen wordt bij de voorbereiding van een watervergunning, als bedoeld in artikel 3.10 van Keur waterschap Aa en Maas 2015 voor de Water in de bodem brengen of eraan onttrekken t.b.v. een tijdelijke grondwateronttrekking en retournering voor van de aanleg van een kelder nabij Kapelaan Kitslaarstraat te Berghem. Het zaaknummer is 0654227077.

Inzien

U kunt het besluit gedurende 6 weken inzien vanaf 04-08-2022.

U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via info@aaenmaas.nl een verzoek doen om het besluit per email te ontvangen. Voor een toelichting op de stukken kunt u bellen met het Waterwetloket op 073 615 8333.

Geen bezwaar

Dit besluit moet worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6.3 van de algemene wet bestuursrecht en niet vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Wel kan een belanghebbende gebruik maken van het rechtsmiddel dat geboden wordt in het kader van de procedure voor het verlenen van een vergunning ingevolge de Waterwet of de Keur waterschap Aa en Maas voor de betreffende activiteit.

Naar boven