Ontwerp schouwkaarten 2022

 

Het waterschap stelt jaarlijks schouwkaarten vast waarop sloten zijn aangegeven die worden geschouwd. Schouwen betekent dat het waterschap controleert of de (aanliggende) eigenaren de sloten goed onderhouden. Schouw vindt ieder jaar plaats in november en december.

De ontwerpschouwkaarten zijn vanaf 25 juli 2022 (week 30) tot en met 4 september 2022 digitaal in te zien op onze website www.hunzeenaas.nl/ontwerpschouwkaarten. Tevens liggen de ontwerpschouwkaarten gedurende deze periode ter inzage in het Waterschapshuis te Veendam, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, bij voorkeur op afspraak.

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken aan: Het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s, Postbus 195, 9640 AD te Veendam.

Nadat het definitieve besluit is genomen bestaat er nog de mogelijkheid voor belanghebbenden (die zich niet met dit besluit kunnen verenigen), om gedurende de periode van ter inzagelegging van dit besluit, beroep in te stellen bij de bestuursrechter. In beginsel kan slechts beroep worden ingesteld door diegenen die een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpschouwkaarten.

Nadere informatie kunt u vinden op onze website: www.hunzeenaas.nl/schouw of u kunt bellen met: 0598 - 693 800 (Waterschapshuis)

 

Naar boven