Voor inspraak ter inzage: ontwerp Projectplan Waterwet Gemaal Achterbroek, onderdeel bruggen

Op 22 juni 2022 is het ontwerp Projectplan Waterwet Gemaal Achterbroek, onderdeel bruggen, vastgesteld.

 

Toelichting

Het hoogheemraadschap is van plan om drie wegbruggen aan te leggen. Twee in de Schaapjeszijde in Berkenwoude en één in de Lekkerkerse Kerkweg in Lekkerkerk. Dit betreffen waterinrichtingsmaatregelen voor het verbinden van watergangen als gevolg van de herindeling van bemalingsgebieden. Dit gebeurt voor het scheiden van waterstromen van landbouw en natuur.

 

Waar en wanneer kunt u de stukken bekijken?

Van 29 juni tot en met 9 augustus 2022 kunt u de stukken op ons kantoor, Maasboulevard 123 in Rotterdam, bekijken. Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u de stukken ook vinden als bijlagen bij deze bekendmaking.

 

Hoe kunt u reageren?

Van 29 juni tot en met 9 augustus 2022 kunnen inwoners en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

 

Een schriftelijke reactie moet worden gezonden aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard, t.a.v. J. van de Ven, projectleider, postbus 4059, 3006 AB Rotterdam. U kunt uw reactie ook mailen naar het e-mailadres info@hhsk.nl. Graag onder vermelding van ‘zienswijze’.

Als u mondeling wilt reageren, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 010 45 37 356. Van uw mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Na 9 augustus 2022 wordt een verslag van alle reacties gemaakt en onze reactie hierop. Wilt u uw persoonsgegevens niet in het verslag gemeld hebben, dan kunt u dit in uw reactie aangeven. Uw gegevens worden dan in het eindverslag weggelaten.

 

Heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u bellen met J. van de Ven, projectleider. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 06-25104123.

 

 

Naar boven