Rectificatie: Ontwerp peilbesluit Zoetwaterkanaal Noordrand Goeree-Overflakkee vastgesteld en ter inzage

[Deze publicatie betreft een rectificatie omdat in de oorspronkelijke publicatie de bijlage Ontwerp peilbesluit ontbrak. De oorspronkelijke publicatie is op 15 juni 2022 bekendgemaakt, beschikbaar via Waterschapsblad 2022, 6892.]

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Hollandse Delta heeft op 22 maart 2022 het peilbesluit Zoetwaterkanaal Noordrand Goeree-Overflakkee in ontwerp vastgesteld.

Op grond van artikel 5.2 van de Waterwet is een beheerder verplicht voor daartoe aan te wijzen oppervlaktewater- of grondwaterlichamen onder zijn beheer één of meerdere peilbesluiten vast te stellen.

Het ontwerp peilbesluit Zoetwaterkanaal Noordrand Goeree-Overflakkee en de daarbij behorende stukken liggen zes weken ter inzage. U kunt deze inzien door de bij deze elektronische bekendmaking gevoegde bijlagen te openen. Kijk hiervoor links op deze pagina onder ‘Externe bijlagen’.

Indienen zienswijze

Op grond van artikel 3:15 van de Algemene wetbestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende een periode van zes weken vanaf de dag van deze bekendmaking, hun zienswijze over het ontwerp peilbesluit naar voren brengen.

Voor het indienen van een schriftelijke zienswijze over het ontwerp besluit wordt u verzocht uw zienswijze te sturen naar:

Waterschap Hollandse Delta,

T.a.v. Het college van Dijkgraaf en Heemraden

Postbus 4103

2980 GC Ridderkerk

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze over het ontwerp wordt u verzocht contact op te nemen met: 0900-2005005.

Ridderkerk, 7 juni 2022

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

Dhr. J. Bonjer, Dijkgraaf

Naar boven