Ontheffing wegen voor het leggen van zoetwaterleidingen over de Oranjedijk te IJzendijke door middel van een kabelbrug of kabelgoot

Waterschap Scheldestromen heeft een ontheffing wegen verleend voor het leggen van zoetwaterleidingen over de Oranjedijk te IJzendijke door middel van een kabelbrug of kabelgoot. De ontheffing wegen is geregistreerd onder nummer VOS455.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een ontheffing wegen wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Vragen?

Stuur een e-mail naar HYPERLINK "mailto:info@scheldestromen.nl" info@scheldestromen.nl of bel 088-2461000.

Bent u het niet eens met de acceptatie?

U kunt het waterschap tot 25 juli 2022 laten weten dat u het niet eens bent met de ontheffing wegen. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de ontheffing wegen tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de ontheffing wegen per e-mail opvragen via HYPERLINK "mailto:wegen@scheldestromen.nl" wegen@scheldestromen.nl onder vermelding van zaaknummer VOS455. Op afspraak kunt u de documentenbekijken in één van de waterschapkantoren. De openingstijden en de bezoekadressen vindt u op HYPERLINK "https://scheldestromen.nl/contact" https://scheldestromen.nl/contact.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat het waterschap een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank van de rechtbank. Voor meer informatie hierover kunt u de rechtbank bellen via telefoonnummer 088 - 3616000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Naar boven