Ontwerp jaarrekening en jaarverslag 2021

 

In de vergadering van 7 juni 2022 heeft het dagelijks bestuur de jaarrekening en het jaarverslag 2021 in ontwerp vastgesteld.

 

Wat is een jaarrekening en jaarverslag?

In de jaarrekening en het jaarverslag staat wat het waterschap het afgelopen jaar heeft gedaan en wat dat heeft gekost. Onderdeel van de jaarrekening en het jaarverslag zijn de controleverklaring en het verslag van bevindingen van de accountant.

 

Documenten bekijken (ter inzage)

Het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag en de bijhorende documenten kunt u bekijken op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Ook kunt u het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag en de bijhorende documenten tijdens kantooruren bekijken in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

U kunt deze documenten bekijken met ingang van 14 juni tot en met 27 juni 2022.

 

Vervolg

De jaarrekening en het jaarverslag 2021worden door het algemeen bestuur vastgesteld.

U kunt niet bij de rechtbank (bestuursrechter) reageren (beroep instellen) tegen het vaststellen van de jaarrekening en het jaarverslag 2021.

 

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp van de jaarrekening en het jaarverslag [vul in: jaartal] kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven