Publicatie van voornemen tot het aangaan van een overeenkomst tot verkoop van grond gelegen aan het Westeinde 237 te Moordrecht

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard geeft hierbij kennis van haar voornemen tot verkoop van een perceel gelegen aan het Westeinde 237 te Moordrecht, kadastraal bekend gemeente Moordrecht, sectie C, nummer 4729, met een perceelgrootte van circa 1.500 m2 aan een bij ons bekende partij. Het perceel wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt.

 

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard meent dat de bij ons bekende partij de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de (beoogde) verkoop van voormelde grond, nu de bij ons bekende partij de omliggende gronden ook in eigendom heeft, het perceel voor anderen niet bereikbaar is en het te verkopen perceel niet zelfstandig ontwikkelbaar is. Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard neemt daarbij verder in overweging dat reeds voor de uitspraak in het ‘Didam arrest’ op hoofdlijnen overeenstemming was bereikt over de verkoop van het perceel en de voorwaarden waaronder deze verkoop plaats zal vinden.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan a.leenders@hhsk.nl  onder vermelding van ‘Voornemen verkoop perceel Westeinde Moordrecht’. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

 

Met deze publicatie geeft het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

 

Naar boven