Ontwerp projectplan versterking waterkering De Keen

 

Het college van dijkgraaf en heemraden heeft op 17 mei 2022 besloten om het ontwerp projectplan versterking waterkering De Keen voor inspraak ter inzage te leggen.

Ontwerp projectplan

In het ontwerp-projectplan versterking waterkering De Keen is opgenomen welke werkzaamheden het waterschap wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat de dijk blijft voldoen aan de gestelde eisen voor waterveiligheid. Tevens wordt in het ontwerp-projectplan toegelicht op welke wijze de werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast is beschreven welke voorzieningen worden getroffen om nadelige gevolgen zoveel mogelijk ongedaan te maken of te beperken.

Inzage

Het projectplan en de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 3 juni 2022 tot en met donderdag 14 juli 2022 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt deze dan inzien door de bij deze elektronische bekendmaking gevoegde bijlagen te openen. Kijk hiervoor links op deze pagina onder ‘Externe bijlagen’. Een fysiek exemplaar ligt op werkdagen van 08.00 uur tot 17.30 uur op het hoofdkantoor, Handelsweg 100 te Ridderkerk, ter inzage.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijze over het ontwerp projectplan naar voren brengen. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. U kunt uw zienswijzen schriftelijk sturen naar:

College van Dijkgraaf en Heemraden,

Waterschap Hollandse Delta t.a.v. Project 3 Regionale Keringen

Postbus 4103

2980 GC Ridderkerk

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de hieronder genoemde contactpersoon.

U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw ingediende zienswijze. De ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan versterking waterkering De Keen definitief vastgesteld door het college van dijkgraaf en hoogheemraden en bekendgemaakt.

Contact

Voor nadere inlichtingen over dit projectplan kunt u terecht bij Ingrid Iding, omgevingsmanager, te bereiken via het Waterschapsloket. U kunt tijdens kantooruren bellen naar (0900) 2005005 (lokaal tarief) of een e-mail naar: 3regionalekeringen@wshd.nl onder vermelding van de naam van het projectplan.

Ridderkerk, 3 juni 2022

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

R. Moerenhout, afdelingshoofd Projecten en Uitvoering

Naar boven