Wijzigingsbesluit Uitvoeringsregels op grond van de keur van het hoogheemraadschap van Rijnland voor handelingen in het watersysteem in verband met een kennelijke verschrijving

 

 

Bekendmaking

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland heeft op 24 mei 2022 een wijziging in de Uitvoeringsregels op grond van de keur van het hoogheemraadschap van Rijnland voor handelingen in het watersysteem vastgesteld.

 

De uitvoeringsregels zijn vastgesteld op 28 april 2020 en in werking getreden op 1 juni 2020. Met de huidige wijziging wordt een kennelijke verschrijving verbeterd.

 

Besluit

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland;

 

hebben als volgt besloten:

  • 1.

    De regeling ‘Uitvoeringsregels op grond van de keur van het hoogheemraadschap van Rijnland voor handelingen in het watersysteem' wordt gewijzigd zoals opgenomen in Bijlage A.

    • 1.1.

      In uitvoeringsregel 24.2 (zorgplicht), onder e de verwijzing naar kaart 3 (veengronden) te vervangen door een verwijzing naar kaart 13 (waterkeringen).

    • 1.2.

      In artikel 2, sub i uitvoeringsregel 24.3 (algemene regel) de verwijzing naar kaart 3 (veengronden) te vervangen door een verwijzing naar kaart 13 (waterkeringen).

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2022.

  • 3.

    Deze wijziging direct vast te stellen, zonder inspraak vooraf.

 

Leiden, 24 mei 2022

Dijkgraaf en hoogheemraden

R.A.M. van der Sande, dijkgraaf

M. Middendorp, secretaris

Naar boven