Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende watervergunning voor het aanleggen van 2 uitstroomvoorzieningen in oppervlaktewater op de locatie nabij Moldaudreef in Utrecht (code HDSR85745)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het aanleggen van twee uitstroomvoorzieningen in een primaire watergang en in de beschermingszone B van een beschoeiing en het aanleggen van een tijdelijke bouwkuip in een primaire watergang ten behoeve van de uit te voeren werkzaamheden en het tijdelijk verlagen van het waterpeil binnen deze bouwkuip, op de locatie nabij Moldaudreef in de gemeente Utrecht. Dit besluit is verzonden op 26 april 2022.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 8 juni 2022, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar en beroep - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

Houten, mei 2022

Naar boven