Bekendmaking ontwerp-peilbesluit Paterswoldsemeer waterschap Noorderzijlvest

Het dagelijks bestuur van waterschap Noorderzijlvest heeft op 7 maart 2022 het peilbesluit voor het Paterswoldsemeer in ontwerp vastgesteld.

 

Ontwerp-peilbesluit

Het waterschap is verantwoordelijk voor het peilbeheer in dit gebied. Een peilbesluit legt het gewenste waterpeil van een gebied vast. In een peilbesluit staat ook wat de bandbreedte is van het in te stellen peil. Meer informatie leest u op paterswoldsemeer.noorderzijlvest.nl/peilbesluit.

 

Inzien van de stukken

Het ontwerp-peilbesluit ligt ter inzage van vrijdag 11 maart 2022 tot en met vrijdag 22 april 2022 op het kantoor van waterschap Noorderzijlvest, Stedumermaar 1 te Groningen. Aan de linkerzijde van deze pagina onder 'Externe bijlagen' kunnen de stukken digitaal worden ingezien.

 

Zienswijze indienen

Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde periode van de terinzagelegging een zienswijze indienen bij het dagelijks bestuur van waterschap Noorderzijlvest via info@noorderzijlvest.nl onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-peilbesluit Paterswoldsemeer’.

 

Nadere informatie

Voor vragen over het ontwerp-peilbesluit kunt u contact opnemen met de heer G. (Gerard) Zeemans, Senior projectleider, via telefoonnummer 050 - 304 8307.

 

Naar boven