Bekendmaking Ontwerp-legger waterkeringen katern peilscheidingen-B

Het college van Dijkgraaf en Hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard maakt de ontwerp-legger waterkeringen katern peilscheidingen-B bekend.

Het leggerkatern peilscheidingen-B maakt deel uit van de legger van de waterstaatswerken van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, leggeronderdeel overige waterkeringen. Peilscheidingen B vallen onder overige keringen, zijn relatief breed en keren een klein hoogteverschil tussen de verschillende peilen. Deze ontwerp-legger betreft het gehele beheergebied van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en vervangt eerder vastgestelde leggers voor het watersysteem voor dit waterstaatswerk.

In dit leggerkatern zijn de normatieve legger op basis van de Omgevingswet en de onderhoudslegger op basis van de Waterschapswet, samengevoegd. Het leggerkatern wordt na doorlopen van de procedure vastgesteld, maar de inwerkingtreding wordt gelijk gesteld aan de datum waarop de Omgevingswet in werking treedt.

 

Inzien van de ontwerp-legger

In de periode van donderdag 24 februari 2022 tot donderdag 7 april 2022 kunt u de ontwerp-legger en de bijbehorende stukken nalezen via de link www.hhsk.nl/leggerws of ter plekke op het hoofdkantoor van het hoogheemraadschap inzien: Maasboulevard 123, 3063 GK Rotterdam. Bel voor een afspraak 010-45 37 200.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email info@hhsk.nl of via telefoonnummer 010-4537 200.

 

Het indienen van een zienswijze

Zienswijzen over de ontwerp-legger kunnen ingediend worden via e-mailadres info@hhsk.nl of per brief via postadres Postbus 4059, 3006 AB Rotterdam. Er kan ook mondeling een zienswijze ingediend worden door een afspraak te maken via telefoonnummer 010 4537 200. Dit gesprek vindt dan telefonisch plaats of digitaal via teams. Van het gesprek wordt een verslag gemaakt.

 

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Na afloop van de inspraaktermijn maakt het waterschap een eindverslag (nota van beantwoording) met daarin een overzicht van de zienswijzen en een gemotiveerde reactie erop. Indieners van zienswijzen krijgen hierover apart bericht. Indien u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats) in de nota van beantwoording, dan kunt u dat vermelden. De zienswijze wordt dan geanonimiseerd.

 

 

Naar boven