Beheer- en onderhoudsplan watersystemen van waterschap Noorderzijlvest

 

Het algemeen bestuur van Waterschap Noorderzijlvest maakt bekend dat in haar vergadering van 27 oktober 2021 het Beheer- en onderhoudsplan watersystemen van waterschap Noorderzijlvest 2021 is vastgesteld.

 

Waarom een Beheer- en onderhoudsplan watersystemen?

Het Beheer- en onderhoudsplan richt zich op het onderhoud van watergangen, taluds, natuurvriendelijke oevers, vispassages, als ook het beheer van exoten en het maaibeheer van regionale keringen. Onderhoud is noodzakelijk om de juiste werking van het watersysteem te garanderen. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de uitvoerbaarheid, de veiligheid van medewerkers, maar ook met biodiversiteit.

 

Inzage

Het Beheer- en onderhoudsplan is te vinden aan de linkerzijde van deze pagina onder ‘Externe bijlagen’. Daarnaast is het Beheer- en onderhoudsplan te vinden op onze website www.noorderzijlvest.nl. Indien u een fysiek exemplaar wilt inzien bij ons op kantoor, Stedumermaar 1 te Groningen, dan verzoeken wij u een afspraak in te plannen via het algemene telefoonnummer 050 - 204 8911.

 

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B. (Berber) de Jong, Beleidsmedewerker Waterkwaliteit, Ecologie en Ruimte. Dit kan via het algemene telefoonnummer 050 - 304 8911.

 

Naar boven