HAS2022_Z38075 Wildeman Storage & Logistics B.V.

Watervergunning voor het legaliseren van drie opslagtanks in de beschermingszone van de regionale waterkering van het Afwateringskanaal van Duurswold ter plaatse van de IJzerweg 2 te Farmsum.

Op grond van de Keur is een watervergunning verleend aan Wildeman Storage & Logistics B.V., IJzerweg 2 te Farmsum voor het legaliseren van drie opslagtanks in de beschermingszone van de regionale waterkering van het Afwateringskanaal van Duurswold ter plaatse van de IJzerweg 2 te Farmsum.

De watervergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het waterschapshuis te Veendam vanaf 21 december 2022 tot en met 1 februari 2023. De watervergunning is hiernaast ook digitaal in te zien. Wanneer u de stukken wilt inzien, moet u van tevoren een afspraak maken met één van onderstaande contactpersonen.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk bezwaar indienen bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s. In de brochure “Bezwaar en Beroep” is aangegeven hoe dat moet.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bart Lammers of Jurjen Matthezing (tel. 0598-693800).

Naar boven