Vaststelling wijziging Legger Oppervlaktewaterlichamen waterschap Scheldestromen 2022

De algemene vergadering van waterschap Scheldestromen heeft in haar vergadering van 30 juni 2022 op grond van artikel 5.1 Waterwet en artikel 78 lid 2 Waterschapswet besloten tot actualisatie van de Legger Oppervlaktewaterlichamen waterschap Scheldestromen. De geactualiseerde legger treedt met terugwerkende kracht in werking op 15 juli 2022.

Inzage en vragen

U kunt de legger en zones van de waterschapsverordening via onze website raadplegen op: https://scheldestromen.nl/interactieve-kaarten 

Of via de directe link: https://scheldestromen.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=645fc46b232441c19c45e8b01a546e83

U kunt de definitieve legger eventueel ook tijdens kantooruren digitaal inzien op het kantoor van het waterschap, Kanaalweg 1 4337 PA Middelburg. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 0882461000. Een medewerker van het waterschap kan u desgewenst hulp bieden bij het inzien van de legger.

Beroep

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Beroep is mogelijk voor zover met het onderhavige besluit in de legger de ligging van een waterbergingsgebied of beschermingszone als bedoeld in de Waterwet wordt vastgesteld of gewijzigd.

Het beroep dient ingesteld te worden bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg. Postbus 35, 4330 AA Middelburg. Het beroepschrift moet tenminste bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschríjving van het besluit waartegen het beroep is gericht, zo mogelijk een afschrift van dit besluit, de gronden van beroep en een handtekening.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het genomen besluit niet. Naast het indienen van een beroepschrift kunt u daarom ingeval van onverwijlde spoed een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Middelburg, op het bovengenoemde adres.

Het verzoek moet de volgende inhoud hebben: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de gronden van het verzoek, de reden van spoedeisendheid, handtekening en een afschrift van het beroepschrift. Voor het indienen van een beroepschrift en een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0882461000.

 

Naar boven