Besluit bebouwingscontour Wemeldinge (Kapelle)

Het dagelijks bestuur van het waterschap heeft op 1 november 2022 besloten om een bebouwingscontour te leggen in de beschermingszone A van de primaire waterkering, in de kern Wemeldinge.

Een bebouwingscontour is een gebied binnen waarbinnen gebouwd mag worden mits het waterkerend vermogen van de waterkerend vermogen van de waterkering volgens het waterschap niet wordt aangetast.

Het besluit ligt met ingang van 16 december 2022 gedurende 6 weken ter inzage. Het besluit is als bijlage bij deze publicatie gevoegd. Het besluit ligt tijdens kantooruren ook ter inzage op de kantoren van het waterschap, adressen: Kanaalweg 1 te Middelburg en Kennedylaan 1 te Terneuzen. Gedurende deze periode van 6 weken kan een bezwaarschrift worden ingediend bij het dagelijks bestuur van het waterschap Scheldestromen, Kanaalweg 1,4333 PA Middelburg

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en tenminste het volgende bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zichricht en een opgave van redenen waarom u zich met het besluit niet kan verenigen.Gelijktijdig met of tijdig na het indienen van bezwaar kan, bij een spoedeisend belang, een gemotiveerd verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 9006, 4800 PA Breda.

 

Naar boven