Mededeling schrappen geregistreerde aanduiding

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen deelt op grond van artikel G 2a, vijfde lid, van de Kieswet mee dat het centraal stembureau op 6 december 2022 op verzoek van de Staatkundig Gereformeerde Partij het besluit heeft genomen de geregistreerde aanduiding

Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)

te schrappen uit het register van aanduidingen van het centraal stembureau van waterschap Vechtstromen voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Vechtstromen.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen tegen bovengenoemde besluit van het centraal stembureau beroep instellen. Het beroepschrift moet uiterlijk op de zesde dag na de dagtekening van deze mededeling zijn ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep indient moet u griffierecht betalen.

Informatie

Voor meer informatie over het schrappen van de aanduiding van ‘Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)’ kunt u contact opnemen met het centraal stembureau via het algemene telefoonnummer van waterschap Vechtstromen: (088) 2203333.

 

Naar boven