Ontwerp-projectplan NVO Oploosche Molenbeek & Lactariabeek

Inzagetermijn van maandag 28 november 2022 tot en met maandag 9 januari 2023

 

Het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas heeft op 22 november 2022 het ontwerp-projectplan NVO Oploosche Molenbeek & Lactariabeek vastgesteld.

Maatregelen

Met dit projectplan wordt de aanleg van een natuurvriendelijke oever (NVO) in een deel van de Oploosche Molenbeek en een deel van de Lactariabeek beoogd. De aanleg van een NVO heeft een positieve bijdrage aan het ecosysteem in en rondom beide beken. Het zorgt voor een verbetering van de biologische waterkwaliteit. Hierdoor ontstaat een betere leefomgeving voor flora en fauna.

Inzage

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen op werkdagen van 09.00-17.00 uur ter inzage op de volgende locatie:

Pettelaarpark 70 ’s-Hertogenbosch.

Het ontwerp-projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn tevens als bijlage bij deze bekendmaking opgenomen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen indienen tegen dit ontwerpbesluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Zienswijzen kunnen ook via info@aaenmaas.nl ingediend worden onder vermelding van zaaknummer 216141.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch. Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan vóór datum contact op met de hierna genoemde projectleider.

 

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

Wilt u meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Anke Rijnen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 073-61 56 745 / 06 – 30 26 71 64 of per mail via arijnen-vangeijn@aaenmaas.nl.

 

’s-Hertogenbosch, 28 november 2022

Naar boven