Kennisgeving overdracht grond

Het dagelijks bestuur van waterschap Scheldestromen maakt bekend dat zij het voornemen heeft tot overdracht van diverse percelen grond aan de Staat der Nederlanden, te weten:

 

Havenweg Ritthem; Vlissingen K 865 geheel; groot 59.615 m2

Havenweg Ritthem; Vlissingen K 1078 gedeeltelijk; groot 6.071 m2

Havenweg Ritthem; Vlissingen K 1079 gedeeltelijk; groot 13 m2

Havenweg Ritthem; Vlissingen K 1080 gedeeltelijk; groot 1.692 m2

Havenweg Ritthem; Vlissingen K 1081 gedeeltelijk; groot 971 m2

 

Het betreft de overdracht van grond ten behoeve van de realisatie van een Justitieel Complex in Vlissingen door de Staat der Nederlanden.

Het dagelijks bestuur van waterschap Scheldestromen is van mening dat bij deze overdracht geen mededingingsruimte door middel van een openbare selectieprocedure hoeft te worden geboden, omdat slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor de overdracht van de grond.

De criteria die in acht worden genomen zijn:

De overdracht van bovenvermelde percelen aan de Staat der Nederlanden ten behoeve van de realisatie van een Justitieel Complex is van algemeen belang en de realisatie van een dergelijk complex is een bevoegdheid van de Staat der Nederlanden.

De overdracht aan de Staat zal na het verstrijken van een termijn van 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking worden afgerond. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondoverdracht omdat u van mening bent ook een gegadigde te zijn, dan dient u dit binnen deze termijn gemotiveerd kenbaar te maken middels een schrijven aan het dagelijks bestuur van het waterschap Scheldestromen, Postbus 1000, 4330 ZW Middelburg onder vermelding van “Overdracht gronden Havenweg Ritthem”. U kunt uw schrijven ook mailen aan info@scheldestromen.nl.

Naar boven