Ontwerp-peilbesluit partiële herziening peilbesluit polder Bleiswijk, peilgebied ‘Bleiswijkse Zoom’ voor inspraak ter inzage

Dijkgraaf en hoogheemraden maken bekend dat zij op 1 november 2022 de partiële herziening peilbesluit polder Bleiswijk, peilgebied ‘Bleiswijkse Zoom’ in ontwerp hebben vastgesteld. Met een peilbesluit worden de waterstanden (het waterpeil) voor een bepaald gebied vastgelegd.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp-peilbesluit, de toelichting en de kaarten liggen van 8 november tot en met 19 december 2022 ter inzage op het kantoor van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. U vindt de stukken ook als bijlagen bij deze bekendmaking.

In deze periode kunnen ingezetenen van Schieland en de Krimpenerwaard en belanghebbenden hun zienswijzen over het ontwerp indienen. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar peilbesluiten@hhsk.nl. Voor het geven van een mondelinge reactie binnen de inspraakperiode kunt u een afspraak maken met mevrouw Rosendal, via tel. 010 45 37 200.

 

Verdere procedure

Na afloop van de inspraaktermijn wordt een eindverslag (nota van beantwoording) opgesteld met daarin een overzicht van de gevolgde inspraakprocedure, een weergave van de zienswijzen en een gemotiveerde reactie op de zienswijzen. Het ontwerp-peilbesluit wordt, al dan niet na wijziging, samen met de nota van beantwoording ter vaststelling voorgelegd aan de verenigde vergadering van Schieland en de Krimpenerwaard.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het peilbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw Rosendal, via tel. 010 45 37 200.

 

Naar boven