Ontwerp tweede begrotingswijziging 2022

In de vergadering van 25 oktober 2022 heeft het dagelijks bestuur de tweede begrotingswijziging voor het jaar 2022 in ontwerp vastgesteld.

Wat is een begroting?

In de begroting staat wat het waterschap volgend jaar gaat doen, hoeveel dat kost en welke gevolgen dat heeft voor de hoogte van de tarieven van de waterschapsbelastingen. Ook zijn de verwachte ontwikkelingen voor de jaren erna weergegeven.

Ter inzage

Het ontwerp van de tweede begrotingswijziging 2022 en de bijhorende documenten kunt u bekijken op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Ook kunt u het ontwerp van de tweede begrotingswijziging 2022 en de bijhorende documenten tijdens kantooruren bekijken in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

U kunt deze documenten bekijken met ingang van 1 november tot en met 15 november 2022.

Vervolg

De tweede begrotingswijziging 2022 wordt door het algemeen bestuur vastgesteld.

U kunt niet bij de rechtbank (bestuursrechter) reageren (beroep instellen) tegen het vaststellen van de tweede begrotingswijziging 2022.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp van de tweede begrotingswijziging 2022 kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven