HAS2022_Z38522 Avermieden B.V.

Ontwerpbeschikking watervergunning voor het lozen van hemelwater afkomstig van een bodembeschermende voorziening op de sloot ten zuiden van het transformatorstation aan de Eekerweg in Scheemda.

Avermieden B.V., Emmasingel 6, 9726 AH Groningen heeft bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s een aanvraag op grond van de Waterwet ingediend voor het lozen van hemelwater afkomstig van een bodembeschermende lekbakken onder de transformatoren op de sloot aan de zuidzijde van het transformatorstation aan de Eekerweg te Scheemda.

Het dagelijks bestuur is van plan de gevraagde vergunning te verlenen.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt ter inzage van 10 oktober 2022 tot en met 21 november 2022.

- op werkdagen tijdens kantooruren bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam.

- bij de gemeente Oldambt, Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten.

De ontwerpbeschikking vindt u ook op onze website “www.hunzeenaas.nl”.

Zienswijze(n)

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze over de ontwerpbeschikking inbrengen. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s, Postbus 195, 9640 AD Veendam. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de afdeling Schoon Water, team vergunningen (tel. 0598–693 800).

Inlichtingen

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze bekendmaking, kunt u contact opnemen met afdeling Schoon Water, team vergunningen (tel. 0598-693800).

Naar boven