Participatieverordening en Beleidsnotitie Participatie waterschap Scheldestromen ter inzage

Vanaf vrijdag 7 oktober t/m 2 december 2022 liggen de Beleidsnotitie Participatie en de Participatieverordening van het waterschap Scheldestromen ter inzage. De verordening bevat de juridische spelregels van het waterschap rond participatie. De beleidsnotitie geeft aan wat het waterschap onder participatie verstaat, welke doelen nagestreefd worden en hoe daar invulling en uitvoering aan gegeven wordt. Beide documenten liggen ter inzage op de kantoren van het waterschap, Kanaalweg 1 te Middelburg of Kennedylaan 1 te Terneuzen. Tevens zijn beide documenten als digitale bijlage bij deze bekendmaking gevoegd. Gedurende deze periode van 8 weken is het voor ingezetenen en belanghebbenden mogelijk om een zienswijze hierop in te dienen.

Hoe kunt u inspreken?Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. U kunt uw schriftelijke reactie met als onderwerp ‘Participatie’ richten aan:

Dagelijks bestuur waterschap Scheldestromen Postbus 1000 4330 ZW Middelburg U kunt uw zienswijze ook mailen naar info@scheldestromen.nl, ter attentie van het dagelijks bestuur.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur contact opnemen met één van de medewerkers van het team Juridische Consultancy. Zij zijn bereikbaar via de receptie van het waterschap op telefoonnummer 088-2461000.

Middelburg, 7 oktober 2022

Naar boven