Bekendmaking ontwerp-peilbesluit Casper Hommes

Op 20 september 2022 heeft het Dagelijks Bestuur van waterschap Noorderzijlvest het peilbesluit voor peilgebied Casper Hommes in ontwerp vastgesteld.

 

Ontwerp-peilbesluit

Het waterschap is verantwoordelijk voor het peilbeheer in dit gebied. Een peilbesluit legt het gewenste waterpeil van een gebied vast. In een peilbesluit staat ook wat de bandbreedte is van het in te stellen peil bij langdurige droge of natte omstandigheden. Vanwege bodemdaling door aardgaswinning is een nieuw peilbesluit nodig. De nieuw vastgestelde peilen sluiten aan bij de huidige peilen. Meer informatie leest u op www.noorderzijlvest.nl/peilbesluiten.

 

Terinzagelegging

Het peilbesluit ligt ter inzage van dinsdag 27 september 2022 tot dinsdag 8 november 2022.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk hun zienswijze betreffende het ter inzage gelegde stuk indienen. U kunt een zienswijze sturen naar het Dagelijks Bestuur van waterschap Noorderzijlvest, Postbus 18, 9700 AA te Groningen onder vermelding van kenmerk en onderwerp: ‘Zienswijze ontwerp-peilbesluit Casper Hommes’.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer H. (Has) Willet, projectleider bodemdalingspeilbesluiten.

Dit kan via het algemene telefoonnummer 050 – 804 8911.

Naar boven