Openbare vergadering commissie WZW Waterschap Limburg op woensdag 21 september 2022

Op woensdag 21 september 2022 om 16.00 uur vindt in congrescentrum Het Forum, Elmpterweg 50 te Roermond een openbare vergadering plaats van de commissie Watersysteem, Zuiveren en Waterketen. De vergadering is rechtstreeks te volgen via https://www.youtube.com/channel/UCwLI3Vtp510CfPHaWIPtOPg.

 

Agenda en stukken

De agenda en bijbehorende vergaderstukken zijn in te zien op en te downloaden van de website https://ris3.ibabs.eu/Calendar/Index/Waterschaplimburg.

 

Inspreken

De voorzitter stelt toehoorders op hun verzoek in de gelegenheid het woord te voeren tijdens deze vergadering met inachtneming van het navolgende. Het verzoek moet uiterlijk voor aanvang van de vergadering bij de voorzitter worden ingediend via bestuursondersteuning@waterschaplimburg.nl onder vermelding van het agendapunt of de agendapunten waarover men het woord wil voeren. Bij de behandeling van ieder agendapunt, met uitzondering van de rondvraag, geeft de voorzitter de verzoeker het woord over het aan de orde zijnde agendapunt met een spreektijd van ten hoogste vijf minuten per agendapunt, waarbij de totale spreektijd per vergadering ten hoogste vijftien minuten bedraagt.

 

Meer informatie hierover, over de vergaderingen of de vergaderstukken kan worden opgevraagd bij bestuursondersteuning@waterschaplimburg.nl.

 

Roermond, 19 september 2022

J.S.E. Van Wersch, voorzitter commissie Watersysteem, Zuiveren en Waterketen

Naar boven