Publicatie van voornemen tot het aangaan van een overeenkomst tot verkoop van grond gelegen aan de Hogedijk, ter hoogte van huisnummer 124, aan een bij ons bekende partij

 

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard geeft hierbij kennis van haar voornemen tot verkoop van een perceel gelegen aan de Hogedijk, ter hoogte van huisnummer 124, te Bergambacht (ongenummerd), kadastraal bekend gemeente Bergambacht, sectie C, nummer 4436 (gedeeltelijk, met uitzondering van het dijktalud), met een perceelgrootte van circa 1231 m2 aan een bij ons bekende partij. Het perceel wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt.

 

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard meent dat de bij ons bekende partij de enige serieuze gegadigde is die in aanmerking komt voor de (beoogde) verkoop van voormelde grond, nu de bij ons bekende partij de grond al lang in gebruik heeft en het aan te kopen gedeelte niet bereikbaar is vanaf de openbare weg.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 dagen na deze publicatie kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan mw. mr. A. Leenders (a.leenders@hhsk.nl) onder vermelding van Bekendmaking grondverkoop Bergambacht. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en de bij ons bekende partij zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft het hoogheemraadschap uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Het feit dat een voornemen tot verkoop bekend wordt gemaakt, betekent niet dat het hoogheemraadschap al definitief tot verkoop besloten heeft. Ook betekent het niet dat met de beoogde koper al volledige overeenstemming is bereikt of dat zeker is dat die zal worden bereikt.

 

 

Naar boven