Projectplan Oud-Beijerlandse Kreek

De directieraad heeft op 07 juli 2021 het projectplan 2 KRW-maatregelen Hoeksche Waard – Oud Beijerlandse Kreek vastgesteld,

 

Inzage

Het projectplan en de bijbehorende stukken liggen van 4 augustus 2021 tot en met 15 september 2021 (6 weken) uitsluitend digitaal ter inzage. U kunt deze van inzien door de bij deze elektronische bekendmaking gevoegde bijlagen te openen. Kijk hiervoor links op deze pagina onder ‘Externe bijlagen’. Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus worden de stukken alleen digitaal ter inzage gelegd.

 

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een (rechts)persoon wiens belang rechtstreeks bij het projectplan is betrokken, vanaf de dag na het verschijnen van deze elektronische bekendmaking gedurende een periode van zes weken bezwaar maken tegen het projectplan. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta, postbus 4103, 2980 GC te Ridderkerk en ten minste de volgende gegevens bevatten:

- naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

- de gronden van bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van bezwaar heeft geen schorsende werking. In het geval van een spoedeisende situatie kan de indiener van een bezwaarschrift daarom de rechtbank om een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. V

oor het doen van een verzoek tot voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor de hoogte van de griffierechten kunt u contact opnemen met de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, onder telefoonnummer (088) 36 11 932. U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Contact

Voor nadere inlichtingen over dit projectplan kunt u terecht bij dhr. F. van Zoest te bereiken via het waterschapsloket. U kunt tijdens kantooruren bellen naar (0900) 2005005 (lokaal tarief) of een e mail sturen naar: 2005005@wshd.nl onder vermelding van de naam van het projectplan.

 

Ridderkerk, 2 augustus 2021

 

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

 

S.J. Steendijk, secretaris-directeur

Naar boven