Kennisgeving ontwerp projectplan waterwet Regge Pelmolen

 

In de vergadering van 8 juni 2021 heeft het dagelijks bestuur het projectplan waterwet Regge Pelmolen in ontwerp vastgesteld.

Hierdoor kan ter plaatse de gekanaliseerde Regge, gelegen op de grens van de gemeenten Rijssen-Holten en Wierden, omgevormd worden tot een meanderende rivier door een natuurlijk ingericht rivierdal. In het projecteplan worden de maatregelen voor de herinrichting van het watersysteem beschreven en worden de gevolgen van deze herinrichting op de omgeving in beeld gebracht.

Ter inzage

Het ontwerp projectplan waterwet Regge Pelmolen en de bijhorende bijlage(n) treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’ en zijn te downloaden.

Het ontwerp projectplan waterwet Regge Pelmolen en de bijhorende bijlage(n) zijn met ingang van 12 juli 2021 tot en met 30 augustus 2021 digitaal in te zien op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Er is een informatiefilm over het project gemaakt, deze is te vinden op de website van het project https://www.vechtstromen.nl/regge-pelmolen.

Het ontwerp projectplan en de bijhorende bijlage(n) liggen tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo. U kunt voor de inzage een afspraak maken via telefoonnummer (088) 220 33 33.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang 12 juli 2021 tot en met 30 augustus 2021 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Informatie

Voor meer informatie over het projectplan waterwet Regge Pelmolen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven